0184 611 400
078 48 05 93
KlantenserviceNu open

Olssen

 Geschiedenis…

Olssen B.V. is een familiebedrijf en is opgericht in 2004 door de gebroeders de Bruin. Er werd begonnen met de verkoop van gebruikte kasten en lockers, maar al snel werden de gebruikte kasten vervangen door nieuwe kasten en nieuwe lockers. En nu, 13 jaar later staat Olssen bekend als Dé opberspecialist van Nederland & België en hebben we een assortiment van ruim 1.000 verschillende producten.

Van verkoop van gebruikte kasten in 2004 naar complete opleveringen van school en kleedkamerinrichtingen in 2012.

De ondernemde achtergrond van de familie de Bruin en de opleiding die één van de broers heeft gevolgd, heeft er toe geleid dat kleedkamerinrichting, schoolinrichting en kantoorinrichting in 2012 zijn toegevoegd aan de diensten van Olssen. Het gaat dus al lang niet meer om alleen de verkoop van onze producten, maar om de complete service daaromheen. Op onze huidige referentiepagina is te zien hoe wij complete inrichtingen van scholen en bedrijven verzorgen. Ons team is al jarenlang versterkt met gecertificeerde buitendienstmedewerkers die voor de oplevering zorgen van onze projecten.

Olssen wilde nog meer bieden

Om voortdurend onderscheidend te blijven wilde Olssen nog meer bieden dan dat had al deed. Het stukje Maatwerk kwam om de hoek kijken. De vraag van klanten naar specifieke afmetingen voor bepaalde lockers heeft ertoe geleid dat het onderdeel maatwerk is toegevoegd aan de diensten van Olssen. Vandaag de dag worden er voortdurend maatwerk lockers geproduceerd in onze houtfabriek. Het stukje maatwerk en interieurbouw is een belangrijk onderscheidend onderdeel geworden van Olssen. Wij komen bij u op locatie langs, geven adviezen, bespreken alle mogelijkheden en komen met een mooi ontwerp voor uw inrichting.

Naast alle producten en diensten die wij leveren zijn er nog een aantal belangrijke eigenschappen waar Olssen voor staat. Iets waar we naar streven en wat belangrijk is voor een goede werksfeer. Lees hier alles over onze Missie & Visie ‘Happy @ Work’