0184 611 400
078 48 05 93
KlantenserviceNu open

Bezorgen

 

Olssen heeft een eigen plaatsing en montage service, waar u gebruik van kunt maken. Onze VCA gecertificeerde buitendienstmedewerkers staan graag voor u klaar. Aan u de keuze welke mate van service u wenst te krijgen. Producten kunnen voor het normale tarief worden bezorgd achter de eerste deur op de begane grond, maar kunnen dus ook worden geleverd en geplaatst op een door u aangewezen plek. Dagelijks zijn onze buitendienstmedewerkers op pad om klanten te voorzien van een goede service, door het plaatsen van lockers, archiefkasten en kantooropstellingen. 

Als u gebruik wenst te maken van onze plaatsing en montage service dan kunt u dit aangeven bij uw bestelling of offerte aanvraag. Onze monteurs plaatsen de producten op een door u aangewezen locatie, zorgen ervoor dat alles werkt naar toebehoren en ruimen vervolgens alle spullen netjes op. U heeft dus nergens omkijken naar!

Hieronder ziet u een overzicht van een indicatie van de verzendkosten per land en per productgroep. Verzendkosten kunnen verschillen, dit is afhankelijk van de leverancier. Op de productpagina's vind u de actuele verzendkosten per product. Bij sommige producten kunnen de verzendkosten hoog uitvallen, dit komt omdat wij voornamelijk grotere aantallen producten verzenden naar zakelijke klanten. Door vaste vezendkosten te rekenen voor bepaalde producten kunnen wij de verkoopprijzen zo laag mogelijk houden.

De bedragen in het onderstaande overzicht zijn exclusief BTW.
Orders met een orderwaarde boven de € 1250,00 worden altijd gratis geleverd!

Overzicht-Verzendkosten 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Producten met een speciaal bezorgtarief:

Amadeo bureaustoelen: Gratis

Alfalux & Bétalux Kapstokken: Gratis

Bovengenoemde prijzen zijn gebasseerd op aflevering achter de eerste deur op de begange grond. Etage levering is ook mogelijk hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.
Onderstaande prijzen zijn ter indicatie, de exacte kosten zijn afhankelijk van de (hoeveelheid) producten:
Levering 1e etage: + €35,00
Levering 2e etage + €40,00
Levering 3e etage + €45,00


Pakket bezorging

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen probeert Olssen de CO2 uitstoot te verminderen. Hierdoor heef Olssen ervoor gekozen om 1 vaste dag per week aan te houden voor pakket bezorging. Hierdoor kunnen wij niet altijd bezorging op de volgende dag garanderen, maar dit hebben we er graag voor over om zo ons steentje bij te dragen aan een schoner milieu. Onze bedrijfsvisie in het maatschappelijk verantwoord ondernemen komt terug in zowel onze duurzame producten alsmede in onze logistiek.

Bezorging condities

- Leveringswijze: huis begane grond door heel België/Nederland
- Met uitzondering van de (wadden)eilanden, op aanvraag mogelijk*
- De bovengenoemde bedragen zijn exclusief. BTW
- Locatie dient bereikbaar voor bus of vrachtwagen te zijn
- Aflevering vindt plaats op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

Aflevering en levering op etage

Aflevering op locatie is op begane grond straatniveau achter de 1e deur. Aflevering op etage is mogelijk maar in overleg met Olssen en hiervoor geldt een meerprijs. Bij aflevering bent u als klant eindverantwoordelijk voor de toegang van etage dan wel huis/gebouw. Hierboven staan de prijzen vermeld (ter indicatie) voor een etage levering.

Montage

In principe zijn vrijwel al onze goederen gebruiksklaar bij aflevering, montage is op uitzonderingen na niet nodig. Desgewenst kunnen wij dit op aanvraag realiseren 

Afhalen

Op afspraak kunt u op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur afhalen, afwijkende tijden in overleg.

Verzendwijze

Wij verzenden de producten doorgaans via het verhuisbedrijf Vlot & Zn. Transport.  In andere gevallen, bijvoorbeeld bij gewenste montage op locatie kan het voorkomen dat de bestelling via een eigen koerier verzonden wordt. Bij kleine bestellingen (zoals kapstokken, sleutels e.d.) worden producten via TNT bezorgd.

Niet Thuis?

Voordat wij uw bestelling versturen, nemen wij contact met u op voor een afspraak van aflevering. Als het toch voorkomt dat u op het moment van bezorging niet thuis blijkt te zijn, zijn wij genoodzaakt een nieuwe afspraak met u te maken. De bezorgkosten worden hier op doorberekend. 

Levertermijn

De levertermijn van Olssen kan verschillen per product. Deze termijn wordt bij vrijwel al onze producten vermeld. Wanneer de vermelde levertermijn overschreden dreigt te worden, kunt u telefonisch, of per mail, contact met ons opnemen. Wij zullen dan zo snel mogelijk voor u uitzoeken wat de oorzaak van de eventuele vertraging is en zo mogelijk de bestelling op tijd te laten versturen.