0184 611 400
078 48 05 93
KlantenserviceNu open

Tekeningkasten


Tekeningkast A1 of A0 kopen


Tekeningkasten zijn bedoeld voor het opbergen van grote papieren, zoals A0 en A1 documenten. Een tekeningkast is vergelijkbaar met een meerladekast, maar dan een stuk breder. De stevige stalen constructie van de kasten zorgt voor jarenlang intensief gebruiksplezier. In ons assortiment staan verschillende modellen en afmetingen en de kasten kunnen worden besteld in verschillende kleuren. Het opbergen van tekeningen, schilderijen, kleurplaten en overige grote documenten kan extra veilig, omdat de tekeningkasten afsluitbaar zijn met een cilinderslot. Archiefkast-expert levert regelmatig tekeningkasten aan scholen en inrichters, omdat hier vaak grote documenten / tekeningen worden gemaakt die vervolgens op een veilige locatie opgeborgen dienen te worden. Deze modellen zijn uitsluitend geschikt voor A0 en A1 formaat. Wanneer u kleinere documenten wilt opbergen kunt u het beste kiezen voor de meerladekasten welke geschikt zijn voor A4 en A5 formaat.
 

Stalen tekeningkast online bestellen


Basic, Express en Asisto zijn 3 merken tekeningkasten die wij aanbieden. Elk met hun eigen uitstraling en kwaliteit hebben ze allemaal één doel,  dat is het veilig en geordend opbergen van grote tekeningen / documenten. Elk model is volledig gemaakt van staal, waarbij het topblad kan worden voorzien van een sterke melamine afdekplaat. De Asisto tekeningkast is van een uitstekende kwaliteit en is voorzien van stalen beugelgrepen. De laden lopen zeer soepel over gekogelde lagers en deze kast staat garant voor jarenlang intensief gebruik. Voor vragen over onze tekeningkasten kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Archiefkast-expert is dé leverancier van alle soorten archiefkasten die nodig kunnen zijn in een kantooromgeving. Zo leveren wij ook dossierkasten en roldeurkasten! Elke archiefkast heeft zijn eigen functies en mogelijkheden. Een ladeblok kan ook dienen als archiefkast en opbergmogelijkheid bij het bureau, ook hierin kunnen documenten van A4 formaat veilig worden opgeborgen.