0184 611 400
078 48 05 93
KlantenserviceNu open

Schuifdeurkasten


Schuifdeurkast kantoor kopen


Archiefkasten zijn bestemd voor het veilig, netjes en geordend opbergen van kantoorspullen. Schuifdeurkasten zijn populaire kantoorkasten als er rekening gehouden moet worden met de beschikbare kantoorruimte. Schuifdeurkasten nemen namelijk minder ruimte in beslag dan bijvoorbeeld draaideurkasten, omdat de voorzijne uit 2 delen (deuren) bestaat die over elkaar heen schuiven. De kantoor schuifdeurkasten zijn er in verschillende modellen en afmetingen, waarbij er ook gekozen kan worden voor verschillende kleuren. Alle archiefkasten zijn standaard voorzien van stevige legborden, welke naar eigen hoogte kunnen worden ingesteld door een interval van 35 mm. U kunt dus zelf bepalen op welke hoogte de legborden moeten komen. 
 

De verschillende modellen schuifdeurkantoorkasten van archiefkast-expert


In ons assortiment bieden wij verschillende typen schuifdeurkasten aan, te beginnen met de akoestische schuifdeurkasten. Deze mooie en kwalitatief hoogwaardige kasten volstaan in iedere kantoormgeving en hebben een geluidsdempend effect door de akoestische materialen (foam) in de kast. De schuifdeuren lopen zeer soepel en hebben geluidsdempers voor een zachte sluiting / opening. De binnenwanden van de akoestische schuifdeurkast zijn voorzien van geluidsdempende materialen (foam) waardoor er geen geluidsoverlast wordt veroorzaakt wanneer de deuren worden geopend. 

De basic schuifdeurkasten voldoen ook aan strenge kwaliteitseisen en zijn meestal direct uit voorraad leverbaar in verschillende kleuren. De Basic kasten zijn voorzien van systeemlegborden waardoor deze ook direct geschikt zijn voor het ophangen van laterale hangmappen. Om u compleet te ontzorgen zullen wij de schuifdeurkasten gebruiksklaar bij u afleveren. Een professioneel transportbedrijf zal uw bestelling afleveren achter de eerste deur op de beganegrond. In overleg kunnen wij de kasten ook plaatsen op een door u aangewezen locatie in het kantoor. Om de prijzen zo laag mogelijk te houden hanteren wij een vast bezorgtarief. Bij interesse in meerdere aantallen raden wij u aan een vrijblijvende offerte aan te vragen zodat onze verkoopmedewerkers u kunnen voorzien van een scherpe aanbieding. Voor vragen over de schuifdeurkasten kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via de mail of telefonisch.
 

De juiste archiefkast voor uw situatie


Archiefkast-expert levert een groot assortiment aan verschillende archiefkasten. Het is dus belangrijk om vooraf te bepalen wat u precies wilt opbergen in de kasten en welke uitstraling de kasten moeten hebben. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten hoeveel ruimte u ter beschikking heeft voor het plaatsen van archiefkasten. Schuifdeurkasten zijn bijvoorbeeld geschikt voor het opbergen van ordners en overige grotere kantoorspullen, terwijl onze dossierkasten alleen geschikt zijn voor het opbergen van hangmappen. Roldeurkasten hebben dezelfde functie als schuifdeurkasten maar hebben weer een hele andere uitstraling. Of wat dacht u van brandwerende archiefkasten als de veiligheid in uw kantoor erg belangrijk zijn! Met al deze mogelijkheden is het soms lastig de juiste keuze te maken, daarom staan onze specialiste u graag te woord!