0184 611 400
078 48 05 93
KlantenserviceNu open

Assortiment

 

Archiefkasten voor elke gelegenheid

 


Archiefkast-Expert is dé leverancier van alle soorten archiefkasten voor het kantoor, voor zowel bedrijven als particulieren. In onze webshop kunt u eenvoudig producten bestellen als u direct een keuze kunt maken. Voor vrijblijvend advies voor bijvoorbeeld de inrichting van uw kantoor kunt u ook bij ons terecht. De verkoopmedewerkers van Olssen staan u graag te woord. Ons ruime assortiment archiefkasten bestaat uitsluitend uit producten die garant staan voor een goede kwaliteit. Om de prijzen zo laag mogelijk te houden hanteren wij vaste bezorgtarieven. Wij vervoeren onze producten namelijk met een professioneel transportbedrijv om te garanderen dat goederen goed aankomen. Onze producten worden ten alle tijden gebruiksklaar geleverd, u heeft dus nergens omkijken naar. Archiefkast-Expert is onderdeel van Olssen. Olssen B.V. is marktleider in de lockerbranche en is specialist in het leveren van eletronische lockersystemen
 

Roldeurkasten


De meest populaire archiefkasten voor het kantoor zijn de roldeurkasten. Roldeurkasten nemen minder ruimte in beslag dan bijvoorbeeld de draaideurkasten, omdat de roldeuren in de kast blijven en niet open slaan naar buiten. Ons assortiment roldeurkasten bestaat uit kasten uit de Basic serie en Bisley roldeurkasten. De Basic kasten zijn van een zeer degelijke kwaliteit en staan garant voor jarenlang intesief gebruiksplezier. Daarnaast zijn de Basic kasten in tegenstelling tot de Bisley kasten direct uit voorraad leverbaar in 5 verschillende kleuren. De levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen omdat het transport altijd nog moet worden ingepland. De Bisley roldeurkasten zijn gering op voorraad maar hebben wel een ruimere kleurkeuze. Bisley roldeurkasten zijn iets beter van kwaliteit omdat Bisley zeer strenge kwaliteitseisen stelt aan alle producten. De Bisley fabriek in Engeland doet er alles aan om deze strenge kwaliteitseisen na te komen. Voor moeilijk bereikbare locaties (smalle ingang of deur) heeft de Basic serie ook demontabele roldeurkasten. Deze worden als enige niet gebruiksklaar geleverd en dienen dus zelf opgebouwd te worden.
 

Draaideurkasten


Archiefkasten met draaideuren zijn ook populair in kantoren waar genoeg ruimte is. Een draaideurkast brengt iets meer uitstraling met zich mee in tegenstelling tot de roldeurkast, echter nemen de draaideurkasten wel meer ruimte in beslag, daarom zult u deze alleen tegen komen in kantoren waar voldoen ruimte is. Ons advies is daarom ook door eerst te kijken hoeveel ruimte u heeft voor het plaatsen van een archiefkast. De Basic draaideurkasten zijn net als de roldeurkasten van een zeer degelijke kwaliteit waarbij er verschillende kleuren direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Daarnaast staan er in ons assortiment ook draaideurkasten uit de Asisto serie. Deze "Duitse" kasten zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een luxure uitstraling dan de Basic kasten. De Asisto draaideurkasten worden geproduceerd in Duitsland en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De levertijden variëren wel tussen de 20 en 25 werkdagen omdat deze kasten op bestelling worden geproduceerd. Ook de draaideurkasten zullen gebruiksklaar worden geleverd, waardoor u geen omkijken heeft naar de opbouw of installatie.
 

Dossierkast


Voor het netjes opbergen van archieven en hangmappen zijn dossierkasten dé oplossing. Dossierkasten beschikken over hangmappenrails waardoor A4, folio en grootfolio hangmappen netjes opgeborgen kunnen worden. De kasten zijn afsluitbaar middels een centraal cilinderslot, hierdoor zullen archieven / documenten veilig opgeborgen liggen, omdat alleen u toegang heeft tot de kast. Dossierkasten zijn ideale bureau accessoires omdat datze zowel onder als op een bureau kunnen worden geplaatst. Net als bij de roldeurkasten bevat het assortiment kasten uit de Basic en Bisley serie. De kwaliteitsverhouding tussen beide series is hetzelfde als bij de roldeurkasten, waarbij ook de levertijden met elkaar overeenkomen.